12% rabat: Social Dining frokost ved Restaurant Nögen

På Strøget i Aarhus, før shoppingturen begynder med startskuddet fra banegården, finder I Restaurant Nögen. Her kan I opleve social dining til frokost. Restaurant Nögen serverer nemlig fem kulinariske retter, der er baseret på restaurantens nyeste fund og sammensætninger. Menu ændres ofte, da de ønsker at udnytte råvarerne på den bedst mulige måde og samtidig overraske deres gæster med nye smagsoplevelser. Restaurant Nögen i Aarhus har gjort sig bemærket for deres imponerende tilgang til madlavning og gastronomi, hvor fokus er på at bekæmpe madspild ved ikke at dømme ingredienser på deres udseende. Restauranten tager også hensyn til vegetarer og allergikere, og kan tilbyde en række alternativer, der er lige så velsmagende som de almindelige retter. Se frem til en bæredygtig madoplevelse i Aarhus.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK