12% rabat: Slikkepindekursus kun for børn mellem 6-11 år hos Sugar Pilots

Alle børn elsker slikkepinde, så denne oplevelse vil med sikkerhed vække begejstring for de fleste. På dette slikkepindekursus er det børnene, der helt selv får lov til at lave deres egne slikkepinde. Et frirum uden de voksne, hvor børn kan være kreative og skabe nogle sjove slikkepinde, lige som de godt kunne tænke sig. I løbet af slikkepindekurset vil en underviser fra Sugar Pilots fortælle om de forskellige sukkertyper, som børnene også får lov at smage på. Sugar Pilots står for sukkermassen, mens børnene frit kan vælge mellem sjove støbeforme, pinde, krymmel og sukkerdekorationer. Hos Sugar Pilots handler det mere om den kreative proces og oplevelsen sammen end slutresultatet. Her vil alle børn få en god oplevelse og gå derfra med deres helt egne slikkepinde samt et diplom og hæfte med simple opskrifter på slikkepinde. Kurset er kun for børn i alderen 6 – 11 år.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK