12% rabat: Sauna hos Hottub Copenhagen

Nyd en privat saunaoplevelse udover det sædvanlige med udsigt over København. Jeres private sauna, som kan rumme op til 6 personer, byder på et stort glasparti med panoramaudsigt over vandet og København. I lejer jeres helt egen private sauna, som kun bookes til jeres gruppe af 1-6 personer i den pågældende time. I får de luksuriøse faciliter helt for jer selv og kan nyde saunaen i fred og ro. Benyt blandt andet de opvarmede træhuse, når I skal klæde om. Efter en tur i den varma sauna, så anbefaler vi, at I benytter muligheden for at hoppe i det kolde isbad, som vil hjælpe med at forlænge den gode følelse og lukke porerne. Afslut den private saunaoplevelse med et glas bobler, en G&T eller en varm kaffe og nyd udsigten over København.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK