12% rabat: Fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event

Tag med ud på Aarhusbugten i RIB-båd og få fart over feltet og indblik i de mange historier, der gemmer sig derude. I vil få en grundig introduktion, inden I begiver jer ud på tur. På disse historiske sejlture er også historikeren, og manden bag bogen “Tolkien og det mystiske Jylland”, Casper Clemmesen med ombord. Han fortæller om den ældste danmarkshistorie, og hvordan den udgør rammen for de mest skelsættende og populære fortællinger om “Ringenes Herre”, “Hobitten” og “Silmarillion”. Casper har mange års erfaring inden for foredrag og læring, præcis lige som RIB-bådens kaptajn har styr på sikkerheden, så alle får en god og tryg oplevelse. Efter turen vil I blive budt på kaffe og en åben dialog om de fortællinger, I netop har fået indblik i.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK