12% rabat: Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vær med til at hylde portvinen med denne grundskole i portvin. Portvin er mere populært end nogensinde. Om du er portvinsfanatiker eller livsnyder med hang til de ædle dråber, så har du sikkert allerede smagt nogle af de mange varianter, der findes af denne pragtfulde vintype. Har du lyst til at lære mere? Så har du nu muligheden for at blive klogere på alt lige fra historien bag portvin, de forskellige portvinstyper, hvor og hvordan portvin skabes, til hvordan du matcher den portugisiske vin med mad. De fortæller også historien om det ældste portvinshus Warre’s, der leverer Den Kongelige Livgardes helt egen portvin som Kgl. Dansk Hofleverandør. Du skal selvfølgelig også smage de klassiske portvine, så du let kan kende de forskellige stilarter fra hinanden og finde din favorit.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK