12% rabat: Fra den franske koks latrin til Sankt Gertrud med TYRA Byvandringer

Følg med arkæolog og forfatter Hanne Fabricius på en tur gennem København og opdag områdets spændende historie, der går tilbage til Middelalderen. Undervejs vil I besøge Pilestræde, hvor I vil høre om en fransk restauratør, der i år 1700 havde en restaurant i nr. 8 og senere åbnede Grønnegade Teatret i 1722. I en baggård vil I se resterne af Christians 4.s kanonstøberi fra 1610-1673. Turen fortsætter hen til Købmagergade, som tidligere hed Bjørnebrogade, men blev omdøbt til Kødmangerboder i 1400-tallet efter byens slagtere. Her vil I høre historien om Rundetårnets flytning, der heldigvis mislykkedes, samt andre sjove anekdoter. Turen slutter på Kultorvet med fortællinger om Sankt Gertruds kapel, der aldrig var et kloster, men havde en uhyggelig kirkegård, hvor Torben Oxe mistede sit hoved efter Dyveke (Christian 2.s elskerinde) døde. Hvem er klar på en historisk og humørfyldt tur sammen i København?

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK