12% rabat: Oplevelsestur på Limfjorden med RIB-IT

Tag med RIB-IT på en unik oplevelse på Limfjorden, når båden starter de to motorer op, som tilsammen yder 600 hestekræfter. Båden stævner ud fra Aalborg og sejler vest gennem fjorden, under Aggersundbroen med stop ud for Aggersborg, der er Danmarks største vikingeborg. Herefter går turen mod Løgstør Bredning og sydpå mod Fur, hvor I går i land, med tid til at nyde øen. Fra Fur går turen mod vest, med vind i håret. I sejler forbi det smukke landskab ved Sallingsundbroen, inden I sejler ind i havnen ved Glyngøre, hvor I går i land, med tid til at udforske byen. Sidste stop på turen er Livø. Her er det mulighed for at udforske byens centrum inden turen ind mod Aalborg, hvor I undervejs kan nyde landskabet som i sejler forbi.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK