12% rabat: Pizzakursus med pizzakursus.dk

Bøvler du også med at få dine hjemmebagte pizzaer til at sidde lige i skabet? Eller er det på tide at skifte den færdige dej fra supermarkedet ud med din egen? Så er dette pizzakursus lige noget for dig. Her går turen ind i pizzaens verden, hvor du bliver skarp på at kunne lave dine egne pizzaer hjemme i køkkenet. På kurset vil du blandt andet blive klogere på valg af meltyper, æltning, hævning og formning af dejen for at kunne lave en perfekt pizzadej. Næste step er toppings og bagningen af pizzaen, hvilket du også får en gennemgang af på kurset. Undervejs skal der smages på de lækre pizzaer samt nydes noget koldt at drikke. Efter kurset får du et hæfte med opskrifter og guides med hjem, så du er klædt på til at lave dine egne lækre pizzaer.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK