12% rabat: Overnatning i tagtelt ved den danske Vestkyst med OurStuff

Den danske vestkyst kan noget helt specielt, og disse tider gør, at mange fristes til at udforske Danmark på en ny og spændende måde. Tag familien eller vennerne med på f.eks. en tur ned langs den jyske vestkyst med overnatning i tagtelt på bilens tag – med den fantastiske natur helt tæt på. Undervejs kan du evt. tage forbi Rømø, hvor du kan udforske det hyggelige ø-liv og de vidstrakte strande, der er blandt Europas bedste steder til strandsurfing. Her kan du prøve kræfter med strandsurfing, så du kan glæde dig til vind i sejlene og sus i maven med den populære aktivitet. Derudover får du en inspirationsguide til oplagte seværdigheder og oplevelser, du kan svinge forbi, men du kan også vælge at tilrettelægge din ferie, lige som du ønsker. Det er skønheden ved bilferie – også i Danmark. God tur! Vi udleverer vores luksus tagtelte i Aarhus inkl. mini udekøkken, sengelinned og dyner, og du skal så selv have egen bil inkl. tagbøjler

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK