12% rabat: Vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen

Tilbring en hyggelig aften i Madsmedjen, der danner rammen for en unik vinsmagning af økologiske vine og naturvine med en vinkender. I skal også nyde 4 serveringer tilberedt af Madsmedjens erfarne kokke, der har været hele egnen rundt for at sanke. Alle serveringerne er tilberedt i Madsmedjens brændefyrede ovne eller direkte på bålet. I løbet af aftenen smager I på 6 forskellige økologiske vine og naturvine. I får en fornemmelse for smageteknikker, og får viden om vinbønderne, druen, historien bag vinen og fremstillingsprocessen. Dertil vil I nyde middagen, der både består af muslinger, fisk, krabber, vildtkød, tang, urter, svampe og bær og ingredienser fra kokkenes sanketur med naturens vilde råvarer fra både hav, fjord, skov og eng. En skøn aften med vin og menu fra den rå natur.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK