12% rabat: Lav din egen gin hos Trolden Destilleri

Har du altid drømt om at udvikle den ultimative gin med jordbær og rosmarin eller mynte og solbær? Eller er det en helt anden smagskombination, du mangler i barskabet derhjemme? Listen med smagskombinationer hos Trolden Destilleri er uendelig. Nu har du muligheden for selv at være med i udviklingsprocessen og blande din helt egen gin. Trolden Destilleri har igennem tiden destilleret mange forskellige single destillater, der gør det muligt at kombinere mange forskellige smage. Inden du trækker i arbejdstøjet, skal du have historien med om Troldens ginudvikling og smage på forskellige destillater. Herefter er du selv med til at blande din helt egen gin. Du skriver din egen etiket og får naturligvis flasken med hjem til barskabet.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK