12% rabat: Kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours

Tag med på ægte Vestjysk roadtrip på en Puch Maxi, hvor I kommer til at suse rundt i flotte og varierede landskaber. Turen kyst-til-kyst går langs med æ´ haw til Thyborøn og starter for alvor når I rammer det ikoniske røde Bovbjerg Fyr.. og så kommer jeres Maxi til at trille rundt i landeste nyeste UONESCO certificeret “geopark Vestjylland” – så jow jow, udsigten og landskabet fejler ikke noget. Frokosten spises på Bovbjerg fyr, hvor “fyrmesterens frokostplatte” altid indeholder rigelig mængder af den berømte “vesterhavsost”, og halsen kan du skylle efter med en Høkerbejer. Når maxien rammer Thyborøn, vil I sikkert opleve at Danmarks 3. største fiskeriby ikke kun “lågter lidt a´fisk i daw” men at byen har en tilgang, der er rå, hjertelig, hyggelige og med en god portion selvironi. Der er naturligvis indlagt et pitstop hos “fjams og kugler”, hvor der er en fadøl eller en stor hjemmelavet isvaffel til energidepoterne, inden I vender maxier og kører mod syd til Lemvig.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Vind familieferie
i uge 28

Op til 5 pers.
Værdi op til 19.995,-