12% rabat: Kanalrundfart i det usynlige København med TYRA Byvandringer

Kom med på en anderledes kanalrundfart i København, hvor middelalder- og renæssancehavnen er i højsædet. På denne tur rundt i kanalerne skal I ikke kun beundre det, I ser, men også det, der var en gang. Hanne Fabricius fra TYRA Byvandringer vil gøre jer klogere på de usynlige historier, hvor I skal høre fabelagtige, fantastiske og finurlige historier om middelalderens og renæssancens havneområder. I vil blandt andet sejle forbi Holmens Kirke, Børsen, Operaen, Kastellet og Toldboden, hvor Hanne med historisk præcision og masser af humor, vil gøre denne kanalrundfart til noget helt specielt. Når sejlturen går hjem igen vil I krydse Christianshavns Kanal, hvor blandt andet det berygtede fængsel Tugt-, Rasp- og Forbedringshuset lå. Oplev Hannes humoristiske tilgang til historie og spændende fortællinger på denne kanalrundfart i det usynlige København.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK