12% rabat: Kaffesmagning hos Coffee Collective

Er du en ægte kaffeelsker og -entusiast? Coffee Collective byder velkommen bag kulisserne på kafferisteriet på Frederiksberg. Her vil du blive inspireret, underholdt og få en idé om, hvor meget arbejde der ligger til grund for produktionen af kvalitetskaffe. Du vil lære mere om, hvad der har betydning for smagen i kaffen, såsom sorten, dyrkningsforhold, produktionsmetoder, ristning og brygning, og ligeledes hvordan alle de faktorer får betydning for smagsoplevelsen og aromaerne i kaffen. Og så skal der selvfølgelig smages en række forskellige kaffer i sæson i form af en cupping. Cupping er en anerkendt metode til at smage på kaffe, hvor man sammenligner kaffesmage og identificerer aromaer i kaffen. Du vil måske opleve frugtighed og syrlighed i nogle af kopperne, mens du vil få en mere sødmefuld og en fornemmelse af chokolade i andre. Kaffen har et enormt smagspotentiale og det vil du opleve på dette kaffekursus.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…