12% rabat: Intro keramik- og drejekursus med frokost hos Kattholt

Kom med på et intro drejekursus for begyndere hos Kattholt i Viborg. I starter jeres kursus med at snuse til keramikkens verden, lære de basale grundteknikker på drejeskiven og mærke den bløde ler imellem jeres hænder. Der er god tid til at eksperimentere og arbejde med de helt klassiske greb og få hjælp af Kattholts erfarne instruktør, der vil guide jer på kurset. Nyd en skøn frokost, mens I funderer over jeres næste kunstværk på drejeskiven. Efter frokost vil I nemlig igen få mulighed får at benytte værkstedet. Denne gang på egen hånd, så I kan afprøve og udforske jeres nye kundskaber inden for keramikkens verden. Så er det bare at vente i spænding på jeres færdige keramik, der enten kan afhentes eller eftersendes mod et lille beløb, så snart det er blevet forglødet hos Kattholt. God fornøjelse.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK