12% rabat: Guidet elcykeltur til Klostermølle, Sukkertoppen og Gudenåen med Holmely

Oplev en uforglemmelig cykeltur gennem den smukke danske natur og historie. Undervejs vil du besøge nogle af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i området. Cykelturen begynder med en tur til Klostermølle, der tidligere var en papirfabrik. Her kan du se Danmarks længste træbygning og nyde udsigten over Mossø og Gudenåens udløb. Efter at have beundret Klostermølle cykler du langs Gudenåen og videre til Sukkertoppen, der med en højde på 108 meter tilbyder en betagende udsigt over Mossø og de omkringliggende bakker. Til frokost kan du nyde lækre fiskeretter på Det lille Røgeri, som du selv betaler for. Herefter hopper du igen på cyklen og fortsætter mod Holmely. Undervejs passerer du Nedenskov Sø, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur i den populære badesø. Oplev Danmarks skønhed og historie, hvor du på et lille hyggeligt hold får en fantastisk tur på cykel med Holmely.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…