12% rabat: Croquis & Cocktails eller Cava hos BARe VIN

BARe VIN i Aarhus inviterer til croquis med cava eller cocktails. Forvent en afslappet og hyggelig stemning, hvor I skal kigge, tegne og fordybe jer i croquis. I kan vælge at nyde oplevelsen med enten lækre bobler eller smagfulde cocktails, der nok skal sætte gang i kreativiteten. I skal udforske kroppens former ved at tegne med hjælp fra Line Svendsen, der til dagligt arbejder som kunstner og illustrator. Hun vil bidrage med teknikker og udfordringer til at slippe lidt på kontrollen, hvis de våde varer ikke er nok. Brita fra BARe VIN vil kort fortælle om dét, der hældes i glasset, derudover vil hun være til rådighed hele aftenen for spørgsmål. Alt er taget hånd om, så I behøver kun at dukke op med jeres gode humør og lysten til at tegne og drikke med BARe VIN.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK