12% rabat: Brobisser, købmænd og skibsbyggere på Christianshavn med TYRA Byvandringer

Lad turen gå over Knippelsbro og ankom til det historiske Christianshavn, hvor jeres færden begynder. Med Hanne Fabricius som anfører skal I nu bevæge jer igennem den gamle købmandsby grundlagt af Christian den 4.. Bydelens købmandsgårde lå på lange, smalle matrikler, og foran husene kunne skibene lægge til og losse og laste i de private havne. De smukke renæssancegårde og -huse på Strandgade i Christianshavn undgik Københavns store brande, og står derfor i dag som Københavns bedst bevarede renæssancehusrække. Disse baggårde og bygninger kommer I forbi på denne tur. Derudover skal I høre om Grønnegårds Havn, der er nævnt første gang i 1556 som vinterhavn for byens borgere, og om den skotske skibsbygmester David Balfour, der sad fængslet på Dragsholm Slot, fordi et skib sank på dets jomfrurejse. En fantastisk historisk tur, som leveres med en kæmpe personlighed og en stor portion humor.

Som medlem af KlubDanmark får du 12% i rabat på denne oplevelse. Du skal blot klikke ‘Indløs fordelen’ herunder og bruge rabatkoden.

(Bemærk: Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte oplevelser, særpriser, fragt, fysisk gaveæske/kort samt køb med eller af beløbsgavekort.)

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…