Danmarks Bedste

Julekalender 2019

Ho ho ho. Det er jul i Danmark og det fejrer vi hos OpdagDanmark med en quiz, hvor du hver dag kan teste din viden om Danmark og samtidig vinde lækre præmier til nogle af Danmarks bedste oplevelser.

Præmierne

1. søndag i advent

Strandgaarden Badehotel

I kårede Strandgaarden Badehotel som et af Danmarks 10 bedste badehoteller i 2018 og 2019.

Vi er så heldige at kunne udlodde hotellets populære ophold “Herlig Hverdag” for 2 pers., der bla. inkluderer overnatning, 3-retters gourmet og valg mellem cykelleje eller et besøg i Læsø Kur.

Værdi: 2.250,-

Vinder: Maiken Sørensen

2. søndag i advent

Ophold på Comwell Kellers Park

Netop kåret som Danmarks Bedste Spa & Wellness 2019!

Vi er derfor super glade for at kunne udlodde et ophold for 2 pers. bl.a. med overnatning, fri adgang til (Danmarks Bedste) AquaSpa, 3-retters middag og lækker morgenbuffet.

Værdi op til kr. 3.450,-

Vinder: Maria Zorba Nielsen

3. søndag i advent

Villa Vest Badehotel

Villa Vest Badehotel er kåret af jer til at være et af Danmarks bedste badehoteller i både 2018 og 2019.

Når hotellet slår dørene op for sæson 2020, er det med nye luksusværelser, der har eget bad og toilet – og vi er så heldige at kunne udlodde et gavekort til “Lønstrup Ophold” for 2 i de nye værelser! (også en genial julegaveidé)

Værdi: 2.796,-

Vinder: Cecelia Akueson

4. søndag i advent

Hotel Bretagne i Hornbæk

Vi ved at I elsker badehoteller. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere endnu et af de badehoteller, I har stemt ind blandt Danmarks bedste.

Hotellet er ikke bare i særklasse – det er præmien også! Du kan nemlig vinde et Luksusophold for 2 pers. med menu de maison, i en suite med havudsigt!

Værdi: 3.890,-

Vinder: Karin Sturm Nielsen

Du bliver den heldige vinder af en af disse præmier ved at optjene lodder. Hver dag er der nye lodder i spil, som du kan optjene ved at svare rigtig på et spørgsmål, se en video, besøge sider m.m. Jo flere lodder, du tjener, jo større er gevinstchancen – og du bestemmer selv, hvor stor chancen skal være. På mandage før advent er der i øvrigt et konkurrence-opslag, hvor du kan like og kommentere for at få flere lodder.

Tryk på knappen herunder for at åbne dagens kalenderlåge med lodder:

Del på facebook
Del på Facebook