Overnatning i Viborg 2023

Der findes et væld af overnatningsmuligheder i Viborg – Hvad end I er til den autentiske oplevelse i lokale private hjem eller I er til luksuriøse hoteller, så har Viborg det hele. 

Vi har samlet en guide over forskellige overnatningsmuligheder i Viborg, så I kan skabe overblik over de mange muligheder.

Camping i den midtjyske natur 

DCU-Camping Viborg Sø

Ved Sønder Sø i Viborg i naturskønne omgivelser og i gåafstand til midtbyen ligger DCU-Camping Viborg Sø. Campingpladsen har den ideelle placering i forhold til den skønne kombination af natur- og byliv.

I kommer ikke til at kede jer, for campingpladsen byder på et væld af aktiviteter for både store og små. Læs mere om campingpladsen, faciliteterne og aktiviteterne nedenfor. 

Afspil video
Afspil video

Den luksuriøse oplevelse 

Golf Hotel Viborg

Overnat en nat eller to i luksuriøse omgivelser helt ned til søerne i Viborg på Golf Hotel Viborg. Hotellet byder på gastronomiske oplevelser, wellness og en fantastisk beliggenhed i Viborg midtby. 

Læs mere om hotellet, restauranten og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

Den autentiske oplevelse 

Bo som de lokale med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor I rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af naturskønne Viborg, og en ferie i det midtjyske som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder I har for overnatning i Viborg med AirBnB nedenfor.

©VisitViborg ©Gert Skærlund

©Hotel Egeskoven 

Luksuriøse oplevelse i naturskønne omgivelser

Hotel Egeskoven

Oplev den idylliske stemning på Hotel Egeskoven lidt uden for Viborg , hotellet ligger i naturskønne og historiske omgivelser i Hald Ege. Den lille perle er beliggende på Hærvejsruten, og er derfor et populært sted blandt folk, som er på vandretur i det midtjyske. 

Læs mere om hotellet, området og jeres overnatningsmuligheder nedenfor.  

Midtjyllands Bedste Campingplads 2018

Hessellund Sø-Camping

Hessellund Sø-Camping er meget mere end camping og luksus, campingpladsen byder på et tætpakket aktivitetsprogram for hele familien – Så I kommer ikke til at kede jer! Hessellund Sø-Camping er ligeledes stedet, hvis I er til golf eller lystfiskeri, da pladsen ligger inde med egne golfbaner, fiskesøer og mulighed for fiskeri i Karup Å. 

Vi har lavet en oversigt over vores afstemning om de bedste campingpladser i Danmark – Skab et overblik på knappen nedenfor. 

©Niels Bugges Kro 

Gastronomisk ophold og luksuriøs miniferie 

Niels Bugges Kro

Tag et velfortjent pusterum fra hverdag med selvforkælelse og gastronomi på højt niveau hos Niels Bugges Kro lidt uden for Viborg. Kroen ligger i det naturskønne område ved Hald Sø, og byder derfor på et væld af skønne ruter til en hyggelig gåtur – I kan også tage et frisk dyp i en af Danmarks reneste badesøer. 

Læs mere om kroen, menuen og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

Udforsk mere af Viborg

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Viborg eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Viborg eller et andet sted i Danmark.

da_DK