Smagsoplevelser og spisesteder i Thy 2024

Er I i tvivl om, hvor man finder den bedste burger, den bedste fiskefilet eller de bedste spisesteder i Thy?

Herunder finder du vores anbefalinger og tips til de bedste spisesteder og smagsoplevelser i Thy.

Smagsoplevelser

Chokoladekurven

Chokoladekurven i Thisted har længe været kendt for deres chokolade og flødeboller, men i 2023 er de blevet kendt for endnu en ting – hjemmelavet is. Her fik de nemlig en fornem 2. plads i vores afstemning om Danmarks Bedste Ishuse.

Har du endnu ikke smagt deres is, er det bare med at tage forbi.

© VisitThy

©Det Gamle Røgeri

Gastronomisk oplevelse i Hanstholm

Det Gamle Røgeri i Hanstholm

Hos det Gamle Røgeri i Hanstholm bliver der røget fersk fisk over bøgebrænde, hvilket giver fisken en helt særlig smag. 

Uanset om I er på udkig efter lækre lokale delikatesser, en god frokost eller mad til den helt store fest, så er Det Gamle Røgeri lige stedet.

Rygtet siger, at Det Gamle Røgeri i Hanstholm har Danmarks bedste røgvarer – Tag et smut forbi og se selv om det er sandt.

Michelin-restaurant

Restaurant Tri

Restaurant Tri har ikke bare taget Thy med storm, men også madanmelderne. I 2023 fik restauranten nemlig tildelt en af de eftertragtede Michelin-stjerner.

© Thy Øko Is

©Restaurant Bryggen

Lækker mad med plads til alle

Restaurant Bryggen

Hos restaurant Bryggen på Thisted havn er det maden og det sociale der er i fokus. Målet er, at der skal være plads til alle, hvad end I er ude efter en fadøl eller en god omgang mad. 

Fisk i verdensklasse

Fiskehuset i Thisted

Fiskehuset i Thisted er både restaurant og fiskebutik i ét. Stemningen er uhøjtidelig og kvaliteten er i top – Det er kun den bedste og friskeste fisk, som er god nok.

Hvad end I leder efter et lækkert stjerneskud, en omgang fish and chips eller en overdådig skaldyrsbuffet, kan Fiskehuset i Thisted klare det hele.

©Thy Turistforening

©Conrads Køkken

Nordjysk foodtruck 

Conrads Køkken

Hos Conrads Køkken, som ligger i Klitmøller, er målet altid, at tilbyde deres gæster den bedste oplevelse! Uanset om det er hverdag eller fest om du kommer i smoking eller regnjakke – så er du velkommen. 

Her kan I både nyde et lækkert måltid, et godt glas vin eller en varm kop kaffe, samtidig med at I nyder den hyggelige atmosfære.

Mad I naturen

Naturmad Thy

Naturmad Thy er en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Her kan I komme med på guidede turer hvor man sammen sanker årstidens urter, svampe og bær.

Der afholdes desuden forskellige naturmads arrangementer i sommerhalvåret, hvor maden er lavet af naturens madvarer og lokale råvarer fra Thy.

©Thy Turistforening

© Thy Turistforening

Hyggelig café med god udsigt

Café Salto

Placeret i de nye glashuse på Thisted havn ligger Café Salto. Her kan I nyde alt lige fra klassiske caféretter til kulinariske specialiteter – alt imens I nyder den skønne udsigt over havnen og Limfjorden.

Thy Øko Is

Er I på udkig efter en lækker omgang is? Så bør i lægge vejen forbi Nedergård økologisk Gårdbutik, hvor I kan få Thy Øko Is. 

Thy Øko Is er et gammelt landbrug, hvor der nu bliver fremstillet økologisk is, som sælges fra den lille hyggelige gårdbutik.

© Thy Øko Is

Udforsk mere af Nordjylland

…og få tips til spisesteder, oplevelser og overnatningsmuligheder i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Thy eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Vind familieferie
i uge 28

Op til 5 pers.
Værdi op til 19.995,-