Overnatning på Sjælland 2024

Leder du efter et ideelt sted til overnatning på Sjælland?

Led ikke længere.

Brug vores kort (link ovenfor) til at finde hoteller, campingpladser m.m. i nærheden, eller tjek vores liste herunder for de bedste steder på øen.

Danmarks Bedste Badehotel

Rødvig Kro & Badehotel

Ved Stevns finder du endnu et af landets bedste badepensioner. Rødvig Kro & Badehotel vandt vores afstemning i 2020 og kan varmt anbefales til et lækkert ophold ved Stevns Klint.

Afspil video

Udforsk sjælland og overnat i skønne omgivelser

Sommerhuse på Sjælland

Sjælland er et ideelt sted for en sommerhusferie med sine brede sandstrande, frodige natur, og kulturelle seværdigheder. Øen tilbyder en mangfoldighed af oplevelser fra forlystelsesparker som Sommerland Sjælland og Tivoli til historiske slotte og hyggelige kystbyer. For dem, der søger udendørs eventyr, er der rig mulighed for vandsport, vandreture og golf.

Udforsk det perfekte sommerhus til jeres ophold ved at bruge knapperne her:

Overnat ved Møns Klint i idylliske omgivelser

The Lighthouse Cabin

Du kommer ikke tættere på havet med så unik og lækker en overnatning. Ideelt til et getaway for 2 og udforskning af Møn og Møns Klint.

Glamping på Sjælland

All inclusive glamping

All inclusive luksus glampingophold ligger blot 33 km fra Vikingeskibsmuseet og tilbyder indkvartering i Ringsted med adgang til have, grillfaciliteter og fælles køkken. Luksusteltet har gratis privat parkering og ligger i et område, hvor gæsterne kan deltage i aktiviteter såsom vandreture, fiskeri og cykling.

Danmarks Bedste Badehotel 2021

Strandhotel Røsnæs

Rendyrket badehotelsidyl helt nede i vandkanten i et af Danmarks helt unikke naturområder. Det er ikke bare opskriften på et skønt ophold, det er også opskriften på, hvordan man vinder Danmark Bedste Badehotel 2021.

Afspil video

Centralt og bæredygtig

Hotel Kong Arthur

Vil du bo centralt, miljøvenligt og meget komfortabelt i København, så skal du overveje Hotel Kong Arthur.

Historisk hotel

Dragsholm Slot

“Unikt sted! Flotte eksklusive værelser. Vildt lækker mad (Rødfisk) i Bistroen – den lækreste rødfisk jeg har smagt. Okey man betaler også for det…. Historisk tur var glimrende – en super guide.”

©Helenekilde Badehotel

Luksuriøst ophold 

Helenekilde Badehotel

Hos Helenekilde Badehotel bliver gæsten sat i centrum, og der er fokus på den stille luksus, den gode mad og de behagelige omgivelser med plads og udsigt til tankespind.

Nyd omgivelserne, maden og hinanden på badehotellet – Læs mere nedenfor. 

Ikonisk 4-stjernet badehotel

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for.

Bæredygtig og billig overnatning tæt ved Københavns Hovedbanegård

Wakeup Carsten Niebuhrs Gade

“Venlig og imødekommende personale. Nem adgang til parkeringshus og nemt at kunne gå fra p-hus direkte ind på hotellet. Rent, gode dyner, puder og madras, selvom sengen var lidt smal til vores smag.”

Wellnessophold

Gilleleje Badehotel

Har I brug for en pause fra hverdagens stress og jag? Så pak tasken, tag på wellnessophold på Gilleleje Badehotel og bliv forkælet i smukke omgivelser.

Gilleleje Badehotel blev i 2020 kåret til at være blandt landets bedste badehoteller.

©Gilleleje Badehotel 

Fantastisk skøn overnatning tæt ved Esrum Sø

Hotel Fredensborg Store Kro

Fredensborg Store Kro er en hyggelig og historisk kro nær Fredensborg Slot og Esrum Sø og er kendt for sin blanding af tradition og nutidig komfort. Den tilbyder en varm velkomst til gæster, der søger en afslappende atmosfære med fokus på kvalitetsmåltider og personlig service, alt sammen i naturskønne omgivelser.

Overnat i København med skøn udsigt

Dragør Hotel & Apartments

Udtalelse fra en gæst: “Med havudsigt får man en ferie lejlighed i 2 plan 20 meter fra vandet beliggende i en hyggelig brostensbelagt gågade med god atmosfære. Personalet er super flinkt og behageligt. Der er let adgang til gratis parkering i nærheden. Vi kommer bestemt igen til vores fremtidige ture til København.”

Fantastisk skøn overnatning tæt ved Skjoldungestierne

Hotel Osted

Hotel Osted, beliggende i Lejre, byder på en hyggelig atmosfære med komfortable værelser, gratis Wi-Fi, og privat parkering. Dette hotel, som er omgivet af naturskønne omgivelser, er et ideelt valg for dig, der søger en rolig base tæt på både natur, Skjoldungestierne og Københavns mange attraktioner.

Sonnerupgaard hotel og konferencecenter

Sonnerupgaard Hotel & Konference

Sonnerupgaard i Kirke Hvalsø er et hotel og konferencecenter, der kombinerer historisk charme med moderne faciliteter. Den tidligere herregård tilbyder komfortable ophold, omgivet af naturskønne landskaber, og er ideel for både arbejde og afslapning. Med gratis Wi-Fi, privat parkering og daglig morgenbuffet er det et perfekt valg tæt på Skjoldungestierne og København.

Under åben himmel

Overnat i shelters

Hvis du ønsker at komme helt tæt på naturen, så anbefaler vi, at du tager en nat i shelters!

At overnatte i shelters er en helt særlig måde at opleve naturen på, og mange af pladserne har gode faciliteter i form af bålpladser og vand.

Tag et kig på VisitNordsjællands oversigt over forskellige shelters- og naturpladser nedenunder.

Overnat ved Stevns Klint i idylliske omgivelser

Anneks v/Stevns Klint

Udtalelse fra en gæst:

Meget venlig modtagelse. Dejligt rent, massere af ro. God beliggenhed. Let at finde handlemuligheder og gode udsigter. Dejligt med dyr omkring en… God kommunikation allerede fra jeg havde booket.

©Nimb

Spa & Wellness 

Nimb

Det paladsligende hotel er beliggende ved Tivoli i København – hotellet byder på storslået oplevelser i intime omgivelser. Hvis I er til gastronomi på højt plan, luksuriøst wellness og ekslusive omgivelser, så kan vi klart anbefale, at I lægger vejen forbi Nimb.

Scorer vanvittige 9,4 ud af 10 på booking.com med anmeldelser som denne:

Super skønt hotel med flotte og luksuriøse faciliteter. Vi blev upgraded og havde et suverænt døgn både på værelset, i Haven og på Rooftop.”

Udforsk mere lokal overnatning på Sjælland

Ved du allerede hvor du gerne vil overnatte på Sjælland? Så kan du dykke ned i nogle af vores lokale guides:

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Sjælland eller et andet sted i Danmark.

da_DK