Spisesteder i Silkeborg 2024

Vi har samlet en guide over de bedste restauranter og smagsoplevelser i Silkeborg. Hvad end I er til de større gastronomiske oplevelser eller I blot ønsker at finde ud af, hvor I kan finde den bedste is – Så kan I finde det i denne guide. 

Æstetik, kvalitet og omtanke for miljøet 

Traktørstedet Ludvigslyst

Restauranten Traktørstedet Ludviglyst har fokus på æstetik, kvalitet og omtanke for miljøet i de historiske rammer, som omgiver restauranten. De benytter sig af økologiske råvare, og de går op i at være et sted, hvor både gæster, ansatte, dyr, bier og planter har det godt. 

Læs mere om restauranten, arrangementer og åbningstider nedenfor. 

©Simone Quach Hougaard

Den Danske Spiseguide 2020 

De bedste restauranter i Silkeborg

Den Danske Spiseguide er en anerkendt guide, der siden 1978 har anmeldt restauranter, som serverer mad udover det sædvanlige i forskellige prisklasser. Madanmelder Bent Christensten står bag spiseguiden, som indeholder over 250 forskellige restauranter i hele landet. 

Se guiden over de bedste restauranter i Silkeborg og den resterende del af Midtjylland. 

Midtjyllands Bedste Ishuse 2020 

Okkels Is i Silkeborg

Okkels Is i Silkeborg hev i 2020 titlen som Midtjyllands 6. bedste ishus hjem. Ishuset er derfor det ideelle sted at stille trangen efter is på en varm sommerdag – eller hvilken som helst dag faktisk, for hvem kan sige nej til hjemmelavet italiensk is? 

Læs mere om vores afstemning om Midtjyllands Bedste Ishus, og find ud af, hvor i det midtjyske du kan finde det bedste ishus. 

©Okkelsis

©VisitAarhus ©Carsten Dall

Kaffe, vin og tapasbar

DREWSENS

I Silkeborgs gamle rådhus på torvet finder I DREWSENS, som serverer god kaffe, smagfulde vine og lækre tapasretter i smukke omgivelser. DREWSENS arbejder tæt sammen med lokale leverandører, som leverer gode lokale råvarer og produkter til baren. 

Læg vejen forbi DREWSENS, hvis I ønsker en smagfuld oplevelse i hyggelige og afslappende omgivelser.

Økologiske smagsoplevelser 

Restauranter med det Økologiske Spisemærke

Det Økologiske Spisemærke repræsenterer de restauranter, som ligger deres kræfter i at anvende økologiske råvarer i deres madlavning. Vi har samlet en guide over de restauranter i Silkeborg, som har fået Det Økologiske Spisemærke – du kan se guiden nedenfor. 

©VisitAarhus 

En afslappet gourmetoplevelse 

Restaurant Orangeriet

Menuen i restauranten skifter efter sæsonen syv til otte gange om året, og I er derfor altid sikret helt friske og lokale råvare i de sæsoner, hvor de smager allerbedst. Udforsk den fem retters gourmetoplevelse, som Restaurant Orangeriet serverer, i de smukkeste omgivelser. 

Læs mere om restauranten, åbningstider og priser nedenfor. 

Opdag mere af Silkeborg

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Silkeborg eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Silkeborg eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…