Afspil video

Overnatning i Silkeborg 2023

Der findes et væld af overnatningsmuligheder i Silkeborg – Hvad end I er til den autentiske oplevelse i lokale private hjem eller I er til luksuriøse hoteller, så har Silkeborg det hele. 

Vi har samlet en guide over forskellige overnatningsmuligheder i Silkeborg, så I kan skabe overblik over de mange muligheder.

Den autentiske oplevelse 

Bo som de lokale med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af naturskønne Silkeborg, og en ferie i det midtjyske som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for overnatning i Silkeborg med AirBnB nedenfor.

©VisitSilkeborg ©Anette Roien

©VisitAarhus 

Den luksuriøse oplevelse 

Gl. Skovridergaard

Tæt ved Silkeborgsøerne i Danmarks største skov kan I finde hotel Gl. Skovridergaard, hvorfra I har kort afstand til de mange kulturtilbud, som Silkeborg byder på. I er på hotellet er i garenteret en fantastisk gourmetoplevelse i luksuriøse omgivelser – Så slap af og nyd de smukke omgivelser ved Gl. Skovridergaard. 

Grønne og Bæredygtige Hoteller

Green Key hoteller i Silkeborg

Hvis du ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som hat en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres ophold. 

Få en guide over alle Green Key hoteller i Silkeborg og den resterende del af Midtjylland. 

Danmarks Bedste Badehotel 2019

Knudhule Badehotel

Knudhule Badehotel vandt i 2019 titlen som Danmarks Bedste Badehotel – Hvilket vi jo egentligt godt kan forstå! Badehotellet serverer gastronomi på højt plan i de fantastiske omgivelser i det bakkede Søhøjland. I har fra badehotellet direkte udgang til Knudsø og en helt enestående udsigt til selveste Himmelbjerget. 

Se vores oversigt over vores afstemning om de bedste badehoteller i Danmark – Skab et overblik på knappen nedenfor. 

Glamping i Silkeborg 

Skyttehusets Outdoor Camp

Har I lyst til en ferie ude i det fri? Men I har ikke lyst til at gå på kompromis på komforten eller den autentiske naturoplevelse? Så vil vi forslå jer at tage på glamping ved Skyttehusets Outdoor Camp, og nyd friluftslivet på den luksuriøse måde. 

Læs mere om de forskellige glampingmuligheder hos Skyttehusets Outdoor Camp nedenfor. 

©Skyttehusets Outdoor Camp

Udforsk mere af Silkeborg

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Silkeborg eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Silkeborg eller et andet sted i Danmark.

da_DK