Overnatning i Silkeborg 2024

Der findes et væld af overnatningsmuligheder i Silkeborg – Hvad end I er til den autentiske oplevelse i lokale private hjem eller I er til luksuriøse hoteller, så har Silkeborg det hele. 

Vi har samlet en guide over forskellige overnatningsmuligheder i Silkeborg, så I kan skabe overblik over de mange muligheder.

Den autentiske oplevelse 

Villa Søholt Bed & Breakfast

Villa Søholt ligger centralt i Silkeborg og er super hyggeligt og hjemligt. Det vidner gæstetilfredsheden på booking.com, hvor stedet scorer hele 9,3 i tilfredshed.

Nyd en ferie i sommerhus ved Silkeborg

Sommerhus ved Silkeborg

Silkeborg og omegn byder på mange sommerhusmuligheder, med noget til enhver smag. Området er kendt for sit varierede landskab, der indbyder til udendørs aktiviteter som vandreture, cykling og kanosejlads.

Silkeborg by er et kulturelt knudepunkt med shopping, spisesteder og museer, herunder Museum Jorn og det historiske Tollundmanden.

Find et sommerhus som passer til jeres behov via knapperne her:

Grønne og Bæredygtige Hoteller

Green Key hoteller i Silkeborg

Hvis du ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som hat en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres ophold. 

Få en guide over alle Green Key hoteller i Silkeborg og den resterende del af Midtjylland. 

Danmarks Bedste Badehotel 2019

Knudhule Badehotel

Knudhule Badehotel vandt i 2019 titlen som Danmarks Bedste Badehotel – Hvilket vi jo egentligt godt kan forstå! Badehotellet serverer gastronomi på højt plan i de fantastiske omgivelser i det bakkede Søhøjland. I har fra badehotellet direkte udgang til Knudsø og en helt enestående udsigt til selveste Himmelbjerget. 

Se vores oversigt over vores afstemning om de bedste badehoteller i Danmark – Skab et overblik på knappen nedenfor. 

Glamping i Silkeborg 

Skyttehusets Outdoor Camp

Har I lyst til en ferie ude i det fri? Men I har ikke lyst til at gå på kompromis på komforten eller den autentiske naturoplevelse? Så vil vi forslå jer at tage på glamping ved Skyttehusets Outdoor Camp, og nyd friluftslivet på den luksuriøse måde. 

Læs mere om de forskellige glampingmuligheder hos Skyttehusets Outdoor Camp nedenfor. 

©Skyttehusets Outdoor Camp

Den luksuriøse oplevelse 

Gl. Skovridergaard

Tæt ved Silkeborgsøerne i Danmarks største skov kan I finde hotel Gl. Skovridergaard, hvorfra I har kort afstand til de mange kulturtilbud, som Silkeborg byder på. I er på hotellet er i garenteret en fantastisk gourmetoplevelse i luksuriøse omgivelser – Så slap af og nyd de smukke omgivelser ved Gl. Skovridergaard. 

Charmerende B&B omgivet af smuk natur

Borgdal B&B

Dette Bed & Breakfast tilbyder et fælles køkken og et idyllisk picnicområde, perfekt til afslappende stunder i det fri. Med faciliteter som udendørs pejs, gratis Wi-Fi, og privat parkering, er Borgdal et ideelt valg for dig, der søger ro og nærhed til naturen.

Der er ferieboliger, der har terrasse med udsigt til haven. Der er også mulighed for at benytte sig af de mange aktivitetsmuligheder i området, såsom vandreture og cykling. 

Placering 200 m fra strand ved Silkeborg Langsø

Silkeborg Sø Camping Apartments

Silkeborg Sø Camping Apartments tilbyder en fantastisk beliggenhed kun 200 m fra en strand ved Silkeborg Langsø og ca. 5 minutters kørsel fra det centrale Silkeborg. Der kan vælges mellem enkle værelser med køjesenge eller lejligheder med fuldt udstyret køkken.

Faciliteterne inkluderer gratis Wi-Fi, minigolf, bordtennis, og en hoppeborg, samt mulighed for at leje cykler og kanoer for at udforske den smukke Silkeborg Langsø.

Smuk beliggenhed ved en skov

Hotel Ny Hattenæs

Hotel Ny Hattenæs i Silkeborg tilbyder en unik overnatningsoplevelse med sin fremragende beliggenhed skjult i skoven ved en sø. Der kan nydes en personlig og individuelt serveret morgenmad ved bordet, med et stort udvalg af valgmuligheder.

Der er ferieboliger, der har terrasse med udsigt til haven. Der er også mulighed for at benytte sig af de mange aktivitetsmuligheder i området, såsom vandreture og cykling.

Faciliteterne omfatter terrasse, gratis privat parkering, restaurant og bar.

Flot hotel ved Gudenå-søerne

Vejlsøhus Hotel and Conference Center

Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, beliggende i et grønt område ved Gudenå-søerne samt AQUA Akvarium & Dyrepark, tilbyder en fredfyldt base kun 2,5 km fra det centrale Silkeborg.  Gæster fremhæver især den fantastiske beliggenhed, det venlige personale, og den lækre morgenmad.

Hotellet byder på gratis WiFi, værelser med eget badeværelse og fladskærms-tv, samt adgang til smukke udendørs områder, hvor gæsterne kan slappe af i solen. 

CentraltHotel i Silkeborg centrum

Radisson Blue Papirfabrikken

På Gudenåens bred tilbyder Radisson Blu Hotel Papirfabrikken frodig natur midt i Silkeborg. Hotellets bygning har en rolig placering og var tidligere en papirmølle, som udgjorde hjørnestenen i Silkeborgs industri. Den storslåede konstruktion huser nu bekvemme værelser og suiter.

Stedet har også eget brasserie.

Udforsk mere af Silkeborg

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Silkeborg eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Silkeborg eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…