Begivenheder i Silkeborg 2024

Der er et væld af begivenheder i Silkeborg, og her lister vi nogle af de bedste arrangementer i byen.

Danmarks Outdoor Hovedstad byder på oplevelser for hele familien året rundt. 

Silkeborg Regatta

Vi skal helt tilbage til 1899, for at opspore starten på Silkeborg Regatta. Til Regattaen vil Silkeborg blive pyntet op til fest og arrangementer, med kulørte lamper og fakler. Der vil være et væld af oplevelser sat i værk, således at byen kan samles til en stor folkefest, og der vil både være musikscener med spændende kunstnere, skønne madboder og oplyste både. 

Vand, lys og ild er Regattaens fokus. Der vil derfor også være et fantastisk fyrværkerishow!

© Silkeborg Regatta

© Festival Of Wonder

Festival Of Wonder

Du kan opleve over 100 forskellige arrangementer med teatre fra både Danmark, Norge, Frankrig, USA, Israel, England, Holland og Tjekkiet.

Dukketeaterfestivalen er en af Europas førende og mest betydningsfulde teaterfestivaler indenfor dukke-, animations- og visuelt teater, og finder sted hvert andet år i Silkeborg. 

Danmarks Outdoor Festival

I Silkeborg kan du opleve Danmarks Outdoor Festival. Her vil der både være aktiviteter på land, vand, og i luften, med både svævebaner, paddleboard på søen, yoga og meget mere. Arrangementet har til formål at fremme glæden ved naturoplevelser og bevægelse, og rummer derfor et væld af aktiviteter for hele familien!

© Danmarks Outdoor Festival

Mangler der en begivenhed?

Hjælp os med at lave den bedste oversigt over begivenheder for området og tilføj arrangementer til vores kortoversigt via knappen herunder. Det er gratis.

Hent vores gratis app

Download OpdagDanmarks gratis app og få et nemt overblik over de mange events der foregår i Silkeborg.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…