© Danmarks Outdoor Festival

Det sker i Silkeborg - 2022

Der er et væld af begivenheder i Silkeborg, og her lister vi nogle af de bedste arrangementer i byen.

Danmarks Outdoor Hovedstad byder på oplevelser for hele familien året rundt. 

Se aktuelle begivenheder på vores kort

Herunder kan du finde en liste over årets tilbagevendende og store oplevelser. Vil du se kommende events – store som små – så skal du gå til vores kort:

© Aalborg Karneval

© Silkeborg Regatta

Silkeborg Regatta

Vi skal helt tilbage til 1899, for at opspore starten på Silkeborg Regatta. Til Regattaen vil Silkeborg blive pyntet op til fest og arrangementer, med kulørte lamper og fakler. Der vil være et væld af oplevelser sat i værk, således at byen kan samles til en stor folkefest, og der vil både være musikscener med spændende kunstnere, skønne madboder og oplyste både. 

Vand, lys og ild er Regattaens fokus. Der vil derfor også være et fantastisk fyrværkerishow!

Festival Of Wonder

Du kan opleve over 100 forskellige arrangementer med teatre fra både Danmark, Norge, Frankrig, USA, Israel, England, Holland og Tjekkiet.

Dukketeaterfestivalen er en af Europas førende og mest betydningsfulde teaterfestivaler indenfor dukke-, animations- og visuelt teater, og finder sted hvert andet år i Silkeborg. 

© Festival Of Wonder

© Danmarks Outdoor Festival

Danmarks Outdoor Festival

I Silkeborg kan du opleve Danmarks Outdoor Festival. Her vil der både være aktiviteter på land, vand, og i luften, med både svævebaner, paddleboard på søen, yoga og meget mere. Arrangementet har til formål at fremme glæden ved naturoplevelser og bevægelse, og rummer derfor et væld af aktiviteter for hele familien!

Hent vores gratis app

Download OpdagDanmarks gratis app og få et nemt overblik over de mange events der foregår i Silkeborg.

da_DK