© Eli Sivakova

Det sker i Odense - Begivenheder 2022

Der er et væld af arrangementer i Odense, og vi har samlet en lille liste med nogle af de bedste, som du kan tilføje til din kalender.

Den fynske by byder både på musik, eventyr og magi for store og små. 

Se aktuelle begivenheder på vores kort

Herunder kan du finde en liste over årets tilbagevendende og store arrangementer. Vil du se det der sker i Odense – både stort og småt – så skal du gå til vores kort:

Afspil video om hc andersen festival

H.C. Andersens Festival

Skal du en tur gennem H.C. Andersens eventyrlige univers? Hvert år i uge 34 kan du genopleve de gode, gamle eventyrs-klassikere, når teaterforestillinger, foredrag og guidede ture rammer Odense.

Og det bliver bedre:

Ikke nok med det, så kan du også opleve street art, koncerter, lysshows og meget mere. Der er noget for enhver smag hos en af Danmarks største kulturfestivaler!

Tinderbox

Kom med til en af Danmarks største musikfestivaler! Med et bredt line-up fra både internationale verdensstjerner, kendte danske artister og elektronisk musik, kan du ikke andet end at få humøret i top og en oplevelse for livet.

Er det det eneste?

Nej! Lad dig rive dig løs med de bedste klassikere fra 90’erne, eller oplev comedy i Groovebox – ellers kan du under hele festivalen blive en del af pladsens små happenings. Der er noget for enhver!

Afspil video om tinderbox
Afspil video om magiske dage

Magiske Dage

Få lidt magi i hverdagen, når Magiske Dage indtager Odense bymidte. Lad magi indtage hverdagen, når Magiske Dage spreder litteraturen til børnefamilier, unge og magielskere igennem små events og leg.

Hvor lang tid er det:

Hvert efterår bliver det kastet magi over Odense i 3 dage, hvor alle har mulighed for at finde deres indre troldmand frem!

Grøn Koncert

Grøn Koncert turnerer rundt i Danmark, og gæster Odense i juli. Her kan du opleve et væld af forskellige kunstnere i løbet af dagen, samtidig med at der selvfølgelig er stande med mad og drikke!

Og vidste du?

Alt overskuddet fra Grøn Koncert går til Muskelsvindfondens arbejde, og du støtter derved en god sag, når du køber din billet til en af årets store oplevelser.

Afspil video om Grøn koncert

Det sker i Odense app

Download OpdagDanmarks gratis app og få et nemt overblik over de mange events under “Det sker i Odense”.

da_DK