Spisesteder i Midtjylland 2024

Hvor kan man få den bedste burger, bager eller gastronomiske oplevelse i Midtjylland? 

Her finder du vores anbefalinger til de bedste smagsoplevelser og spisesteder i hele Midtjylland – Alt lige fra de verdensberømte restauranter til de små perler rundt omkring i det midtjyske. 

Leder du efter en bestemt by eller område i Midtjylland? Så hop til vores oversigt her

Danmarks Bedste Bageri 2020

Bagergården

Ønsker I en smagsoplevelse af de helt store? Med titlen Danmarks Bedste Bageri 2020 kan vi klart anbefale jer at lægge vejen forbi det populære familiejet Bageri Bagergården i Hinnerup. 

Læs mere om Danmarks Bedste Bageri 2020 nedenfor. 

Den Danske Spiseguide 2020 

De bedste restauranter i Midtjylland

Den Danske Spiseguide er en anerkendt guide, der siden 1978 har anmeldt restauranter, som serverer mad udover det sædvanlige i forskellige prisklasser. Madanmelder Bent Christensten står bag spiseguiden, som indeholder over 250 forskellige restauranter i hele landet. 

Se guiden over de bedste restauranter i Midtjylland. 

Historisk spiseoplevelse 

Hvidsten Kro

Den historiske kro fra 1634 er blandt en af landets ældste – Kroen dannede hjem for den berømte Hvidstengruppe, som gjorde oprør mod den tyske besættelsesmagt under 2. verdenskrig. Hvidsten Kroen serverer desuden en legendarisk æggekage, som vi i den grad kan anbefale!

Få en guide til dit næste besøg hos Hvidsten Kro. 

Midtjyllands Bedste Pizza 2020 

Restaurant Il Padrino

Den italienske restaurant Il Padrino er beliggende i Hinnerup lidt Nord for Aarhus. Restauranten vandt i 2020 titlen Midtjyllands Bedste Pizza – Og derfor er restauranten det oplagte sted at tage hen, hvis en pizzatrang pludseligt melder sig. 

Du kan læse mere om vores afstemning samt se resultaterne for den forskellige regioner nedenfor. Du kan desuden finde ud af, hvor i landet du kan finde Danmarks Bedste Pizza 2021.

Økologiske smagsoplevelser 

Restauranter med det Økologiske Spisemærke

Det Økologiske Spisemærke repræsenterer de restauranter, som ligger deres kræfter i at anvende økologiske råvarer i deres madlavning. Vi har samlet en guide over de spisesteder i midtjylland, og resten af landet, som har fået Det Økologiske Spisemærke – du kan se guiden nedenfor. 

Midtjyllands bedste burger 2020

Top 3 over de bedste burgere i Midtjylland

Vi satte os for at finde den bedste burger i hele Midtjylland – og gennem en afstemmning foretaget af landets ihærdige burgerspisere, fandt vi frem til disse vindere: 

1. Pagoden Foodtrucks, Ølgod 

2. Guldhammers, Horsens 

3. Burger Boom, Aarhus 

Gastronomi i verdensklasse 2020

White Guide Restauranter i Midtjylland

White Guide Danmark er en spiseguide, som stiller skrapt på de absolut bedste restauranter i hele Danmark. Hvis I ønsker en spiseoplevelse udover det sædvanlige, så udvælg den næste restaurant, som I skal besøge i guiden nedenfor. 

©VisitAarhus ©Carsten Dall

Kaffe, vin og tapasbar

DREWSENS

I Silkeborgs gamle rådhus på torvet finder I DREWSENS, som serverer god kaffe, smagfulde vine og lækre tapasretter i smukke omgivelser. DREWSENS arbejder tæt sammen med lokale leverandører, som leverer gode lokale råvarer og produkter til baren. 

Læg vejen forbi DREWSENS, hvis I ønsker en smagfuld oplevelse i hyggelige og afslappende omgivelser.

Udforsk mere af Midtjylland

…og få tips til oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder i vores lokale guides

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Midtjylland eller et andet sted i Danmark.

da_DK