Overnatning i Midtjylland 2023

Der er masser af forskellige slags overnatningsmuligheder i Midtjylland – hvad end du er til camping i den midtjyske natur eller luksuriøse badehoteller, så kan du finde det i Midtjylland. 

Vi har samlet en guide over de mange forskellige muligheder I midtjylland, så I kan finde noget, som falder i jeres smag.

Leder du efter en bestemt by eller område i Midtjylland? Så hop til vores oversigt her

Den autentiske overnatning

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af fantastiske Midtjylland, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for overnatning i Midtjylland med AirBnB nedenfor.

Midtjyllands Bedste Campingplads 2020 

Humlum Camping & Fiskerleje

Mellem Struer og Thyholm finder I Humlum Camping & Fiskerleje, som er en af Danmarks bedste campingpladser, for udover at vinde titlen som MidtJyllands Bedste Campingplads 2020 kom de samtidigt på en 4. plads i afstemningen om Danmarks Bedste Campingplads 2020. 

Campingenpladsen, som har sin hel egen havn, er helt klart et besøg værd! Tag familien med og få en fantastisk oplevelse i det midtjyske. 

Danmarks Bedste Badehotel 2019 

Knudhule Badehotel

Knudhule Badehotel vandt i 2019 titlen som Danmarks Bedste Badehotel – hvilket vi jo egentligt godt kan forstå! Badehotellet serverer gastronomi på højt plan i de fantastiske omgivelser i det bakkede Søhøjland. I har fra Badehotellet direkte udgang til Knudsø og en helt enestående udsigt til selveste Himmelbjerget. 

Se vores oversigt over vores afstemning om de bedste badehoteller i Danmark – Skab et overblik på knappen nedenfor. 

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Midtjylland 

Green Key hoteller i Midtjylland

Hvis du ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hotellerne i Midtjylland og resten af landet. 

Midtjyllands Bedste Campingplads 2018

Hessellund Sø-Camping

Hessellund Sø-Camping er meget mere end camping og luksus, campingpladsen byder på et tætpakket aktivitetsprogram for hele familien – Så I kommer ikke til at kede jer! Hessellund Sø-Camping er ligeledes stedet, hvis I er til golf eller lystfiskeri, da pladsen ligger inde med egne golfbaner, fiskesøer og mulighed for fiskeri i Karup Å. 

Vi har lavet en oversigt over vores afstemning om de bedste campingpladser i Danmark – Skab et overblik på knappen nedenfor. 

Overnatning i historiske omgivelser 

Hvidsten Kro

Tag på overnatning i historiske omgivelser på Hvidsten Kro! Foruden at være berømte for sin legendariske æggekage, så er kroen kendt for at være hjemstedet for Hvidstengruppen, som gjorde oprør mod den tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig. 

Få en guide til jeres næste besøg på Hvidsten Kro nedenfor. 

Udforsk mere af Midtjylland

…og få tips til oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder i vores lokale guides

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Midtjylland eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Prøv vores nye, gratis app

…og se hvad der gemmer sig af oplevelser i nærheden af dig lige nu