Overnatning i Midtjylland 2024

Der er masser af forskellige slags overnatningsmuligheder i Midtjylland – hvad end du er til camping i den midtjyske natur eller luksuriøse badehoteller, så kan du finde det i Midtjylland. 

Vi har samlet en guide over de mange forskellige muligheder I midtjylland, så I kan finde noget, som falder i jeres smag.

Leder du efter en bestemt by eller område i Midtjylland? Så hop til vores oversigt her

Midtjyllands Bedste Campingplads 2023

Grenaa Strand Camping

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste campingpladser, og i 2023 gik titlen som Midtjyllands Bedste Campingplads til Grenaa Strand Camping på Djursland. Men hvad er det, der gør Grenaa Strand Camping til en favorit blandt campister? Det har vi kigget nærmere på herunder.

Midtjyllands Bedste Campingplads 2020 

Humlum Camping & Fiskerleje

Mellem Struer og Thyholm finder I Humlum Camping & Fiskerleje, som er en af Danmarks bedste campingpladser, for udover at vinde titlen som MidtJyllands Bedste Campingplads 2020 kom de samtidigt på en 4. plads i afstemningen om Danmarks Bedste Campingplads 2020. 

Campingenpladsen, som har sin hel egen havn, er helt klart et besøg værd! Tag familien med og få en fantastisk oplevelse i det midtjyske. 

Sommerhuse i Midtjylland

Midtjylland tilbyder en fredfyldt sommerhusferie væk fra kysten, men rig på søer og natur, ideel for dem, der søger ro væk fra byens støj. Nyd aktiviteter som kanosejlads på de stille søer eller fiskeri i ferskvandssøerne.

Højdepunkter inkluderer at udforske Gudenåen, Danmarks længste å, vandreture i Silkeborgs omfattende skove eller tage en familietur til Legoland. Med et bredt udvalg af udlejningsmuligheder præsenterer Midtjylland en perfekt blanding af natur, eventyr og afslapning til din ferie.

Find det perfekte sommerhus til jeres ophold i området ved at bruge knapperne her:

Afspil video om fjordgaarden i ringkøbing

Hotel med Spa i Ringkøbing

Fjordgaarden

Fjordgaarden er et klassisk 4-stjernet hotel med helt nyt kurbad, der ligger få minutter fra Ringkøbing Fjord og en lille køretur fra Vesterhavet. Stedet scorer 8,0 ud af hundredevis af anmeldelser på booking.com.

Midtjyllands Bedste Campingplads 2018

Hessellund Sø-Camping

Hessellund Sø-Camping er meget mere end camping og luksus, campingpladsen byder på et tætpakket aktivitetsprogram for hele familien – Så I kommer ikke til at kede jer! 

Hessellund Sø-Camping er ligeledes stedet, hvis I er til golf eller lystfiskeri, da pladsen ligger inde med egne golfbaner, fiskesøer og mulighed for fiskeri i Karup Å.

Vi har lavet en oversigt over vores afstemning om de bedste campingpladser i Danmark – Skab et overblik på knappen nedenfor.

Overnatning i historiske omgivelser 

Hvidsten Kro

Tag på overnatning i historiske omgivelser på Hvidsten Kro! Foruden at være berømte for sin legendariske æggekage, så er kroen kendt for at være hjemstedet for Hvidstengruppen, som gjorde oprør mod den tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig. 

Få en guide til jeres næste besøg på Hvidsten Kro nedenfor. 

Lübker Golf & Spa Resort

Lübker Golf & Spa Resort er udgangspunktet for golf-, wellness- og familieoplevelser i en særlig klasse. I midten af Djursland finder du betagende natur, en imponerende golfbane, vidunderlige spa-faciliteter, subtropisk bad og hyggelige feriehuse, som alle kan sikre dig et ophold, hvor velvære, sport og afslapning mødes i perfekt harmoni med hinanden.

Overnatning i skønne omgivelser 

Ulfborg

Ulfborg LXXXVII, placeret i Ulfborg, byder på en hyggelig 3-værelses feriebolig omgivet af natur. Denne indbydende bolig tilbyder gratis Wi-Fi, et veludstyret køkken med mikrobølgeovn og køleskab, samt TV for en komfortabel hjemlig atmosfære. Gæsterne kan nyde godt af gratis parkering, og rygning er ikke tilladt indenfor. Dette sted er perfekt for dem, der søger en fredfyldt flugt fra hverdagen, med nem adgang til Midtjyllands Lufthavn, kun 72 km væk.

For børnefamilier

Lalandia Søndervig

Leder du efter overnatning i det midtjyske med børn, så kommer du ikke ud over Lalandia, der har åbnet stort resort i Søndervig.

Du kan få et indblik i Lalandia Søndervig via Morten Münster, en af Danmarks største influencere, der har besøgt stedet.

Lübker Golf & Spa Resort

Lübker Golf & Spa Resort er udgangspunktet for golf-, wellness- og familieoplevelser i en særlig klasse. I midten af Djursland finder du betagende natur, en imponerende golfbane, vidunderlige spa-faciliteter, subtropisk bad og hyggelige feriehuse, som alle kan sikre dig et ophold, hvor velvære, sport og afslapning mødes i perfekt harmoni med hinanden.

Udforsk mere af Midtjylland

…og få tips til oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder i vores lokale guides

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Midtjylland eller et andet sted i Danmark.

da_DK