Oplevelser i Løkken 2024

Løkken byder på et væld af spændende oplevelser for både store og små – typisk danner den skønne nordjyske natur rammerne for disse, og det er derfor en sand fornøjelse at tage på opdagelse i Løkken. 

Vi har samlet en guide over de bedste attraktioner i og omkring Løkken – her kan I se, hvilke steder, som I ikke bør glip af på jeres besøg i byen. 

Hovedattraktion for hele familien 

Besøg Fårup Sommerland

Uanset om I er alene afsted eller har børnene under armen, så er Fårup Sommerland det ultimative sted, hvis man vil have en sjov oplevelse i hyggelige omgivelser. Pak en god madpakke eller gå på opdagelse i de mange forskellige restauranter, som ligger i Sommerlandet. 

Se vores guide til det nordjyske sommerland. 

Afspil video

Enestående naturoplevelse 

Tag på opdagelse ved Rubjerg Knude

Mellem Løkken og Lønstrup finder du et af Danmarks største vartegn, Rubjerg Knude Fyr. Et sted, der bare skal opleves! Det ret så omtalte fyr står midt i den golde og barske nordjyske natur, og var for et par år siden lige ved at falde ned i det voldsomme Vesterhav – Man besluttede dog at flytte fyret, hvilket viste sig at være noget, som man ikke bare lige gør. 

Læs mere om Rubjerg Knude, fyret og den dramatiske historie nedenfor. 

Et kloster fra Middelalderen

Bliv betaget af Børglum Kloster

Tag på opdagelse i det historiske og smukke Børglum Kloster lidt udenfor Løkken. Klostret byder på et væld af udstillinger, arrangementer og oplevelser for hele familie året rundt – Og hvis I synes, at klostret ser bekendt ud, så er det fordi, at det er det. I 2011 dannede Børglum Kloster nemlig rammer for julekalenderen Ludvig og Julemanden. 

Læs mere om klostrets historie, kommende arrangementer og nuværende udstillinger nedenfor. 

©Børglum Kloster

©Bolcheriet

Lækkerier til hele familien 

Lær at lave bolcher på Bolcheriet

Find vej ved hjælp af den forførende duft af lækkerier til Bolcheriet i Løkken. I Bolcheriet bliver både store og små taget med i bolcheproduktionen, og hele den proces som det kræver at lave de små søde fristelser. 

I kan købe hjemmelavet bolcher med hjem i den tilstødende butik, som byder på alverdens forskellige bolcher til enhver anledning. 

Ikonisk vartegn for Løkken 

Gå mellem badehusene på Løkken Strand

Det giver næsten sig selv – intet besøg i Løkken uden en tur på stranden og ned forbi de ikoniske badehuse. Badehusene har været fast inventar i sommerhalvåret på Løkken Strand siden 1925, og de skaber derfor en vaskeægte nordjysk sommerstemning. 

Badehusene er privatejet, og det er derfor ikke muligt at leje et af de ikoniske huse som besøgende – dog er det spektakulære syn klart et besøg værd! 

Afspil video

Naturoplevelse for de mindste 

Kom tæt på dyrene i Family Fun Park

Lidt udenfor Løkken kan I finde Family Fun Park, som er et besøgslandbrug, der fungerer som en skøn oplevelsespark med dyr for de mindste af familiens medlemmer. 

I Family Fun Park fokuserer de på at give jer besøgende en tæt og sjov kontakt med tamme og børnevenlige dyr, som gerne vil kæles, fodres og leges med – Så I kan trygt tage familien under armen og nyd en dag i solen samme med dyrene. 

Lokaloplevelse for hele familien 

Få et sus i maven ved North Shore Surf ​

North Shore Surf er meget mere end en strandcafe. Stedet skaber liv på Løkken Strand hele året rundt for både store og små. I kan hos North Shore Surf nyde outdoor wellness i deres skønne faciliterer, tage et kursus i enten surf- eller SUP board eller blot kigge på de lokale surfer suse rundt på de til tider store bølger i Vesterhavet. 

Stedet byder altså på et væld af oplevelser for hele familien, og stemningen ved strandcafeen sender jer mod varmere himmelstrøg. 

©North Shore Surf 

Udforsk mere af Løkken

…og få tips til attraktioner, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Løkken eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til attraktioner, spisesteder m.m. i nærheden af jer lige nu.

da_DK