Begivenheder i Løkken 2024

Leder du efter overblik over begivenheder i Løkken? Led ikke længere!

Vi har lavet et kort med et væld af arrangementer, så du nemt kan få overblikket over de bedste årlige begivenheder i den lille nordjyske ferieby. 

Vilgurd Familiecamp

På Vilgurd Familiecamp er det dømt ferie for hele familien hvert år i sommerferien. Der er arrangeret et væld af aktivitet for både store og små, så I kommer bestemt ikke til at kede jer. Alle måltider er sørget for af dygtige kokke, som tilbereder skønne måltider af lokale råvarer.

© Børglum Kloster

Events på Børglum Kloster

Året igennem sker der en masse begivenheder på Børglum Kloster såsom skiftende udstillinger og det evigt populære julemarked.

Rubjerg Knude Løbet

Hundelev By byder velkommen til Rubjerg Knude Løbet som udspiller sig i det dramatiske og udfordrende terræn omkring Rubjerg Knude Fyr – Så snør løbe skoene og hold tungen lige i munden. 

© Rubjerg Knude Løbet

© Løkken Koncert

Løkken Koncert

Hvert år slår Løkken Stadion dørene op for et brag af en fest til Løkken Koncert – typisk med bands som Minds Of 99, DAD, Ude Af Kontrol og Sanne FEAT Electric Guitars giv den gas i den populære badeby. 

Jul i Den Gamle Badeby Løkken

Julen i Løkken bliver indledt d.18. December, hvor der vil være fyldt med hyggelige boder i de to badehuse på torvet i byen. Her er masser af mulighed for at købe en mandelgave, julegave, værtindegave og meget meget mere.

Mangler der en begivenhed?

Hjælp os med at lave den bedste oversigt over begivenheder for området og tilføj arrangementer til vores kortoversigt via knappen herunder. Det er gratis.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK