@ Elliott Matthews

Begivenheder i Løkken 2023

Leder du efter overblik over begivenheder i Løkken? Led ikke længere!

Vi har lavet et kort med et væld af arrangementer, så du nemt kan få overblikket over de bedste årlige begivenheder i den lille nordjyske ferieby. 

Se aktuelle begivenheder på vores kort

Herunder kan du finde en liste over årets tilbagevendende og store arrangementer. Vil du se kommende events – store som små – så skal du gå til vores kort.

© Voergaard Slot

Vilgrud Familiecamp

På Vilgurd Familiecamp er det dømt ferie for hele familien. Der er arrangeret et væld af aktivitet for både store og små, så I kommer bestemt ikke til at kede jer. Alle måltider er sørget for af dygtige kokke, som tilbereder skønne måltider af lokale råvarer. 

Smag og oplev skønne Nordjylland. 

Løkken Koncert 2023

Lørdag d. 8. juli på slår Løkken Stadion dørene op for et brag af en fest til Løkken Koncert 2023 – og du kan opleve Minds Of 99, DAD, Ude Af Kontrol og Sanne FEAT Electric Guitars giv den gas i den populære badeby. 

© Løkken Koncert

© Rubjerg Knude Løbet

Rubjerg Knude Løbet 2023

Hundelev By byder velkommen til Rubjerg Knude Løbet søndag d. 20 august. Et løb som udspiller sig i det dramatiske og udfordrende terræn omkring Rubjerg Knude Fyr – Så snør løbe skoene og hold tungen lige i munden. 

Julemarked på Børglum Kloster

Oplev jul på Børglum Kloster i de to sidste weekender af november og i de to første weekender i december. Børglum Kloster byder på julemarked, juleudstillinger og selvfølgelig julegodter – man kan altså ikke andet, end at komme i julestemning af et besøg på Børglum Kloster. 

© Børglum Kloster

Jul i Den Gamle Badeby Løkken

Julen i Løkken bliver indledt d.18. December, hvor der vil være fyldt med hyggelige boder i de to badehuse på torvet i byen. Her er masser af mulighed for at købe en mandelgave, julegave, værtindegave og meget meget mere.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK