Oplevelser i Frederikshavn 2024

Tag forbi kysten og bliv rig på maritime oplevelser i Frederikshavn. Der er oplevelser for både store og små som venter på dig! Er du mere til kunst og kultur på land er der også rigeligt med muligheder.

Kystmuseet Bangsbo

Kystmuseet Bangsbo har til huse i den gamle hovedgård, som kan dateres tilbage til 1364, og som ligger i det idylliske Bangsbo område.

Bangsbo Fort

Bangsbo Fort ligger i 82 meters højde med en formidabel udsigt ud over Frederikshavn og Kattegat. I klart vejr kan man se både Skagen, Sæby og Læsø.

Børnebunkeren

Tager du turen forbi Bangsbo fort kommer du også forbi Børnebunkeren. Fortet har især fokus på at formidle historien om krig, fred og om at give plads til forskellighed, altsammen på en børnevenlig måde.

Frederikshavn Kunstmuseum og Exlibrissamling

Tag forbi Frederikshavn Kunstmuseum og oplev en stor samling af lokal kunst. Samlingen består primært af værker fra landskabsmaleren Karl Bovin.

Kunstmuseet har desuden nye udstillinger 6-8 gange om året, så det er et sted man kan besøge flere gange og få mange rige oplevelser med i rygsækken!

Hjertesti

Hjertestien i Knivholt Skov, er en 3,3 km lang rute arrangeret af Hjerteforeningen og Frederikshavn Kommune. Den tilbyder en vej gennem skoven, markeret for at fremme daglig motion, som både forbedrer humør og modvirker livsstilssygdomme.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

Opdag mere af Frederikshavn

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset hvor du er i Danmark.

da_DK