© Sol over Gudhjem

Begivenheder på Bornholm 2023

Der er et væld af arrangementer på Bornholm, og nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de største årlige begivenheder.

Bornholm byder på spændende event, som ofte finder sted i de smukke omgivelser på øen. 

Se aktuelle begivenheder på vores kort

Herunder kan du finde en liste over årets tilbagevendende og store arrangementer. Vil du se kommende events – store som små – så skal du gå til vores kort:

Afspil video om sol over gudhjem

Sol over Gudhjem

Hver sommer samles tusindvis af mennesker på havnen i Gudhjem for at være med til Sol Over Gudhjem, Danmarks største kokkekonkurrence. Se stjernekokke dyste om de prestigefyldte priser, mens du selv går ombord i et overflødighedshorn af delikatesser og smagsprøver.

Bornholms Kulturuge

Bornholms Kulturuge er en kulturfestival, der finder sted over 10 dage i september hvert år. Her kan du rundt omkring på øen opleve et væld af kulturelle events og oplevelser.

© Kristoffer Linus

Bornholm Craft Weeks

Bornholm er det sted i Danmark, hvor der bor flest kunsthåndværkere pr. kvadratmeter. Hvert år kan du i 6 uger opleve Bornholm Craft Weeks og de mange kunsthåndværkere med særlige udstillinger, åbne værksteder, workshops, ferniseringer og meget, meget mere.

Folkemødet

Hele Danmarks politik-festival er en hyldest til demokratiet, og hvert år på Folkemødet samles borgere og beslutningstagere og hundredvis af organisationer til demokratiske debatter om vores fælles samfund. Deltagelse er gratis.

© Folkemødet

© 2021 by Bornholms Julemarked

Bornholms Julemarked

På havnen i Nexø kan I opleve en eventyrlig julestemning, når det kæmpe julemarked med det ypperste af bornholmske fødevarer og kunsthåndværk slår dørene op. 

Bornholms Julemarked kan i år opleves den 25. – 27. november, den 2. – 4. december, den 9. – 11. december, den 16. – 18. december og den 21. – 22. december. 

Hent vores gratis app

Download OpdagDanmarks gratis app og få et nemt overblik over de mange arrangementer der foregår på Bornholm.

da_DK