Afspil video

Spisesteder i Aalborg 2022

Hvor får man den bedste burger, gourmet-oplevelse, kaffe m.m.?

Herunder finder du vores tips til de bedste smagsoplevelser og restauranter i Aalborg – lige fra de oplagte til dem, du måske ikke lige havde tænkt på…

Redaktionens bud på Aalborgs bedste kaffested

Behag Din Smag

Der er mange steder, hvor du kan indtage din kaffe i Aalborg, men hvis du spørger os – og det kan du roligt gøre, eftersom vi bor i Aalborg – så er det allerbedste kaffested Behag Din Smag.

Hos Behag Din Smag kan du få serveret god kaffe og udsøgt bagværk, hvor der bestemt ikke er blevet gå på kompromis med kvaliteten. Kaffen kan indtages i hyggelige omgivelser både indenfor og udenfor, hvor du kan følgende med i det pulserende liv i byen. 

 

Gourmet

Tabu og Alimentum - nok de bedste spisesteder i Aalborg

Det tætteste, du kommer på en Michelin-oplevelse i Aalborg, er Tabu i Vesterå og Alimentum i Løkkegade (siger vi for egen regning). Her har man virkelig forstand på at lave mad fra øverste hylde

Alimentum er startet af udspringere fra Tabu, så det er steder, hvor man forstår at kreere retter fra øverste hylde. Hvis I er klar på en helaftensoplevelse, hvor kvalitet, smag og udtryk er i højsædet, så kan vi klart anbefale jer at bestille bord på én af de to spisesteder i Aalborg. 

Café-oplevelse

Café Aalto

Café Aalto i Kunsten er måske ikke den første café, der dukker op, når man tænker på caféer i Aalborg, men det burde den måske. 

Maden er i hvert fald så lækker, at vi sagtens kan anbefale turen ud på Kong Christians Alle, hvor Café Aalto ligger – også uden at du har et besøg på Kunsten i tankerne.

Brunch | Frokost

Restaurant JØRN

Uanset om din vej går forbi Utzon Center eller ej, så bør den gå forbi Restaurant JØRN, hvis du vil have den bedste brunch i byen.

Du får en overdådig anretning, der er en gourmetrestaurant værdig, portionen er stor og prisen er mere end rimelig. Ydermere får du den lækreste udsigt, så der er al mulig grund til at spise hos JØRN.

Aalborgs Bedste Burger 2020

BurgerBOOM | Grillen

Hvor får man Aalborgs Bedste Burger? Det spørger vi hvert år vores brugere om – og her er BurgerBOOM vinderen. Spørger du i mellemtiden vores OpdagDanmarks redaktion, så er Grillens burger mindst lige så god. BurgerBOOM står for den klassiske bruger, mens Grillen er garant for mere eksperimenterende ingredienser.

Læs mere om afstemning – og se, hvilke steder som løb med 2. pladsen og 3. pladsen nedenfor. 

Danmarks Bedste Ishus 2018

Guf & Kugler

Når sommeren har smidt sin varme dyne over byen, så er der ét sted, der får længere kø en alle andre is- og vandposter, og det er Guf & Kugler.

Tilbage i 2018 vandt deres afdeling i Nibe vores afstemning om Danmarks Bedste Ishus – Konceptet, kvalitet og servicer er ikke anderledes i ishuset i Aalborg, og vi kan derfor klart anbefalde jer at lægge vejen forbi. 

Læs mere om vores afstemning, og find ud af, hvilket ishuset som løb med 1. pladsen i 2021. 

Opdag mere af Aalborg

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset hvor du befinder dig i landet

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Aalborg eller et andet sted i Danmark.