Smagsoplevelser og spisesteder i Aalborg

Er du også typen, der bedst oplever en by ved at spise dig gennem den?

Vi har i hvert fald samlet en oversigt over smagsoplevelser og spisesteder i Aalborg, du skal besøge.

Og er du medlem af vores fordelsklub, KlubDanmark, får du fordele og besparelser mange af stederne!

Bedste brunch i byen

Restaurant JØRN

Ok. Vores billede fra brunchen på JØRN i Utzon Center yder slet ikke dette måltid retfærdighed. Vi var simpelthen for sultne, så vi glemte alt om det lækre billede, der lige kunne indkapsle denne oplevelse.

I stedet må du tage os på ordet, når vi siger, at det er byens bedste brunch.

Ordet ude i byen er, at deres social dining også er super lækker, men den har vi ikke prøvet endnu…

Afspil video

Frisk takeaway

Berlin Döner

Berlin Döner åbnede i Aalborg fastfoodgade #1 – Reberbansgade – i 2022. Og at stedet ikke er på Wolt og samtidig er i gang med at åbne et nyt sted i Øgaden, siger alt om Berlin Döners succes.

Er du medlem af KlubDanmark, får du en gratis sodavand med til din döner, når du køber til frokost (11-16)

Aalborgs bedste pizza?

Prøv Fumos pizza

Fumo slog dørene op i 2023 på Godsbanen, og det er hurtigt blevet et hit med napolitansk pizza og charcuteri med italienske og danske råvarer fra øverste skuffe.

Er du medlem af KlubDanmark får du gratis bobler med, når du bestiller aftenmenuen (værdi 95,- for hver aftenmenu!)

Hyggemad til at tage med

Sandwich og smørrebrød hos Bønkels

Midt på Danmarksgade finder du i en lille kælderbutik Bønkels. Her laver de smørrebrød og sandwich til den store guldmedalje og stedet er absolut et besøg værd! Brødet er friskbagt på surdej og ingredienserne er sprøde!

Er du medlem af KlubDanmark får du endda en gratis kop kaffe, når du køber noget at spise.

Det lokale bryggeri

Bad Seed Brewing

I Gudumholm lidt uden for Aalborg finder du Danmarks Bedste Bryggeri 2022 – Bad Seed Brewing. Bryggeriet er ikke åbent dagligt for besøgende, men du finder deres øl på flere af Aalborgs barer – og i bryggeriets webshop. Oplagt hvis du er på jagt efter lokale smagsoplevelser i Nordens Paris.

Surdejsbager i særklasse

Bagværk fra BreadByKaerup

William fra BreadByKaerup har tryllet med surdej hos Behag Din Smag og Surdejsbageren i Aalborg, og nu har han åbnet sit eget i Vestbyen. Der er lagt masser af kærlighed i både bagværk som kaffe, så vi kan varmt anbefale et stop, når du fx. går vores Aalborg Street Art Walk.

Vi har lavet en aftale med William, så du kan spare 20% på kaffen, når du køber bagværk som medlem af KlubDanmark.

Mexicansk restaurant

VACA - Mexican Fingerfood

Er du i humør til mexicansk, så er der nok kun ét sted, der er dine smagsløg værdige i Aalborg. Det er hos VACA Mexican Fingerfood i Reberbansgade.

Er du medlem af KlubDanmark, får du endda 12% rabat på regningen, når du bestiller online mandag til torsdag.

Italiensk pizza

Pizza fra Amicis

Hvad blev der af den genialt lækre pizza, man engang kunne få på Aalborg Street Food? Det skal vi fortælle dig – de er flyttet ind i Nørregade for at få deres eget sted.

Pizzaen er stadig napolitansk og sublimt god, og er du medlem af KlubDanmark, får du en gratis, hjemmelavet italiensk is med, når du køber 2 pizzaer.

Byens måske bedste durum

Pide eller durum hos Spor1

Lige ved Aalborg Banegård finder du fastfood- stedet Spor1. Udefra kan det ligne et gennemsnitligt sted fortakeaway, men lad dig ikke nare. Her kan du få byens måske bedste durum, hvor de bager brødet, mens du venter og bruger friske, lækre råvarer. Prøv også deres pide (tyrkisk pizza) eller tyrkiske brunch.

Er du medlem af KlubDanmark får du en gratis drikkevare med til dit måltid.

Fine dining

Alimentum

Kigger vi på gourmet-scenen, så er Alimentum nok det bedste bud på restauranter, der er en Michelin-stjerne værdig, hvis deres anmeldere ellers lagde vejen forbi Nordens Paris.

Redaktionens bud på Aalborgs bedste kaffested

Behag Din Smag

Der er mange steder, hvor du kan indtage din kaffe i Aalborg, men hvis du spørger os – og det kan du roligt gøre, eftersom vi bor i Aalborg – så er det allerbedste kaffested Behag Din Smag.

Hos Behag Din Smag kan du få serveret god kaffe og udsøgt bagværk, hvor der bestemt ikke er blevet gå på kompromis med kvaliteten. Kaffen kan indtages i hyggelige omgivelser både indenfor og udenfor, hvor du kan følgende med i det pulserende liv på Gabelstorv. 

 

Smørrebrød

Hos Henius

Der er mange steder, hvor du kan indtage din kaffe i Aalborg, men hvis du spørger os – og det kan du roligt gøre, eftersom vi bor i Aalborg – så er det allerbedste kaffested Behag Din Smag.

Hos Behag Din Smag kan du få serveret god kaffe og udsøgt bagværk, hvor der bestemt ikke er blevet gå på kompromis med kvaliteten. Kaffen kan indtages i hyggelige omgivelser både indenfor og udenfor, hvor du kan følgende med i det pulserende liv på Gabelstorv. 

Opdag mere af Nordens Paris

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset hvor du befinder dig i landet

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Aalborg eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…