Afspil video

Oplevelser i Aalborg 2022

En by som Aalborg byder på et væld af oplevelser, uanset om du besøger byen med eller uden børn.

Få vores oversigt over steder, der er et besøg værd – og også hvordan du kommer under huden på byen og dens skifte fra kul- til kulturby.

Hovedattraktion for børn

Tag en tur i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er en af danmarks mest besøgte attraktioner, og den bynære dyrepark er en klassisker samt et sikkert hit hos børnefamilier, vi ikke kommer uden om.

Læs mere om årets aktiviteter, events, priser m.m. via knappen herunder.

Unik byvandring

Gå på street art walk

Aalborg er den by i Danmark, der har flest street art-værker målt ift. antal af indbyggere.

Gratis attraktion

Besøg Vestre Fjordpark

Et af de nye steder i byen, der er et sikkert hit, er Aalborg Fjordpark. Her er gratis adgang året rundt og masser af liv. Det hitter særligt om sommeren, når kroppen skal køles ned med en dukkert og en is.

People watching

Gå en tur på Aalborg Havnefront

På Aalborg Havnefront sker der altid noget. Året rundt er der motionerende folk, men om sommeren får havnefronten et fantastisk liv med arrangementer, folk der hænger ud med medbragt mad og nyder udsigten.

Det er også en tur på havnefronten, der kan give dig indblik i byens forvandlig fra kul til kulturby, for her er mange levn fra dengang.

Gratis | Børnefavorit

Besøg Pil Tusindtunge på Egholm

Pil Tusindtunge flyttede til Egholm under Den Store Troldefolkefest i 2020, og hun sidder der stadig. Et perfekt udflugtsmål for en tur til naturskønne Egholm.

Skøn vandretur

Gå til Verdens Ende

Lindholm Fjordpark i Nørresundby er en skøn og lidt overset oase. Her finder du græssende får, skønne stier, et shelter og frem for alt det, lokale har døbt “Verdens Ende”, et smukt udsigtspunkt i hjørnet af Fjordparken.

Vi kan varmt anbefale en tur og måske endda en overnatning i shelteret.

Hovedattraktion

Tag en tur på KUNSTEN

Uanset om du er alene, med en voksen, eller har børnene under armen, så er KUNSTEN Museum of Modern Art i Aalborg et besøg værd.

Her er hele tiden nye udstillinger at gå på opdagelse i, her er kreative værksteder for børn, og så er der Café Aalto, som serverer imponerende god mad.

Afspil video

Gratis attraktion

Besøg De syngende Træer i Kildeparken

Kildeparken er en skøn og grøn lille oase et stenkast fra byens centrum. Det er et oplagt sted at indtage en medbragt frokost og ellers bare sidde og kigge på livet, der passerer.

Kildeparken er dog også hjemsted for en kuriøs oplevelse, nemlig De syngende Træer, der er en kunstinstallation lavet af Aalborg Kongress og Kulturcenter. Gennem årene har AKKC haft besøg af et væld af scenekunstens største stjerner, og mange af dem har plantet et træ i Kildeparken. Ved siden af hvert træ, kan du trykke på en knap og lytte til en bid af kunstnerens musik. En hyggelig oplevelse, især med børn.

Udforsk mere af Aalborg

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Aalborg eller et andet sted i Danmark.

Find flere oplevelser i Aalborg med vores gratis app

…og få tips til oplevelser i Aalborg på farten. Du kan også se spisesteder, overnatning m.m. for resten af landet…