I vores jagt på at finde Danmarks Bedste Campingplads kører vi med indledende regionale afstemninger. Her kan du se og stemme på de bedste campingpladser på Fyn.

Vinderen af Fyns Bedste Campingplads går sammen med de 4 andre regionale vindere samt de 5 bedste opløbere på tværs af regioner videre til finalen om at blive landets bedste.

Stem på din regionale favorit herunder, og klik videre til de øvrige regionale afstemninger for at se, hvem der går videre til finalen.

diplom campingplads

OBS. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvorfor din favorit har fortjent at vinde, men husk at skrive navnet på stedet i kommentaren. Er din favorit ikke på listen, så er det også i kommentarfeltet, du kan nominere stedet.

Se regler og vilkår for vores afstemninger her

Kåring af de bedste campingpladser på Fyn 2019

Programmet for årets afstemning er klart:

 • Nomineringsfase: Frem til 14. juni
 • Regionale afstemninger: 14. juni kl. 12 – 24. juli kl. 12
 • Finale: 25. juli kl. 12 – 6. august kl. 12

Du kan stemme på din favorit herunder. Er denne ikke allerede på listen, kan du skrive dem på i kommentarfeltet. Så tilføjer vi dem til listen.

Vi har desuden lavet en lille grafik, som kan bruges til at printe og dele på sociale medier.

Hent grafikken for din campingplads her

Sådan stemmer du

 • Find din favorit på listen herunder
 • På mobil: Tryk ‘Send SMS’ (du tages nu videre til din sms-app)
  Fra computer: Find koden og indtast den i en sms-besked
 • Send sms’en (vi har allerede indsat koden på mobilen). Det koster kun alm. sms-takst.

🏆 Tillykke til Bøsøre Strand Feriepark 🏆
Fyns Bedste Campingplads 2019

{{ participant.display_title }}

{{ participant.total_votes + (participant.total_votes == 1 ? ' stemme' : ' stemmer') }}

2018

De 10 bedste campingpladser på Fyn 2018:

 1. CampOne Bøjden Strand
 2. Hasmark Strand Camping
 3. Bøsøre Strand Feriepark
 4. Bogense Strand Camping
 5. CampOne Assens Strand
 6. Camp Hverringe
 7. Svendborg Sund Camping
 8. Sandager Næs Camping
 9. Kerteminde Camping
 10. Kongshøj Strand Camping
Del på facebook
Del på Facebook

og bliv klogere på Danmark gennem tips, afstemninger, quizzer, lækre billeder og de skønneste præmier:

160 kommentarer

 1. Kate Hansen

  CampOne Bøjden Danmarks smukkeste campingplads havudsigt fra alle pladser, super faciliteter, dejlig atmosfære og en fantastisk hyggelig plads.

 2. Anni Greve

  Rigtig dejlig plads, børnevenlig , meget hjælpsomme personale og værtspar

 3. Susanne Bøndergaard

  Bøsøre camping er meget velholdt. Dejlige arrangementet for både børn og voksne.

 4. Laila Mortensen

  CampOne Bøjden er bare den bedste campingplads . De sødeste mennesker Christina og Michael gør alt for at du skal føle dig velkommen og at dit ophold bliver i top, alt er tip top orden.
  Den skønneste beliggenhed og der mangler ingenting, der er alt til både børn og voksne.
  Derfor skal CampOne Bøjden selvfølgelig vinde

 5. Majbrit

  Camp Hverringe. Fred og ro. Flot natur. Børnevenlig strand og fantastisk stor legeplads og kæmpe aktivitetsarealer.
  Udendørs badeland og bad/vand mm. er med i prisen.

 6. Heidi Grønlund

  Bøsøre ferie og strand camping får min stemme. Dejlig natur og hunde er særdeles vedkommende der er også hundeskov. Masser af arktiviteter for store og små, vandland inde og ude. Er man vild med heste så kan en tur på hesteryg også klares. Får, geder og kaniner. Og ikke at glemme restauranten. Helle, Michael og Patrick er altid på pletten med et smil. Der mangler ikke hygge på denne campingplads.

 7. Lene Torp

  Kongshøj er bestemt mange besøg værd.

 8. Pernille From Persson

  Camp Hverringe har de sidste 9 år dannet rammerne for mine børns og min ferie. Vi startede med at komme, da børnene var ganske små – nu er de 12, 16 og 19 år – og camping på Camp Hverringe slår stadig ture rundt i verden, når valget omhandler ferie. Næste år er en tur til USA og Barbados forkortet pga der skal være tid til campingturen først.

  Vi er en del af S+ konceptet – og i år var vi langt over 200 mennesker i uge 28. Camp Hverringe har skabt en oase, hvor vi kan sidde sammen og hygge, grille og spise sammen. Alligevel er der også fokus på, at vi også er på familieferie – på samme vis som andre familier.

  Derudover vil jeg fremhæve beliggenheden – på stranden. Den dejlige pool. De mange legepladser. Og især renligheden, som er vægtet højt og afspejles i alle arealerne, ude som inde.

  Vi ses i 2019 ❤️

 9. Christina Kjærstrup

  Camp one bøjden, garn været her de sidste par sæsoner i sommerferien.. vi har en strandplads, helt nede ved vandet. Den fedeste udsigt.. pladsen har gode og lækre faciliteter, og ungerne er godt underholdt.

 10. Susanne Bøndergaard

  Bøsøre er en hyggelig og dejlig plads. God betjening, hjælpsomme medarbejdere, rent og pænt. Der laves rigtig mange arrangementer både for voksne og børn.

 11. Sonja

  Var der to dage og vi fandt hurtig ud af atdet blev vores plads og straks en større vogn og blev fastligger mange gode aktiviteter både for børn og voksen dejligt fællesskab derfor min stemme

 12. Karsten hansen

  Bøsøre får min stemme, vi skulle lige lure, nu har vi været der som fastlægger i 3 år, børnene elsker det, der sker hele tiden noget for dem, for os voksne er der hele tiden nye aktiviteter, bilklubber der holder årstræf, hundeklubber, country fester, grisefester oma, og det hele til overkommelige priser, og Michael og Helle er altid flinke og snakke med, om det er kl 7 om søndagen eller kl 23 onsdag aften, det gør ingen forskel.
  Kom endelig og del denne skønne oase med os, der er altid plads til flere.
  Mvh Karsten.

 13. Thea Larsen

  Ristinge campingplads er rigtig hyggelig og meget børnevenlig. Fantastiske badefaciliteter til både børn og voksne, samt køkken og grillhus. Ligger ikke langt fra en fantastisk strand

 14. Bøsøre strand feriepark er bare hele Danmarks bedste plads, der alt hvad børn og barnlige sjæle kan tænke sig og masser af gratis aktiviteter for børnene.
  Og så er det i den skønneste natur lige ud til Storebælt, hvor der er mulighed for at fange frisk fisk til aftensmaden.

 15. Lone

  Bøsøre får min stemme. Vi kom bare lige på besøg, men har nu været der i vores 3 sæson som fastlæggere… vi nyder summen på pladsen, mange glade børn og så er det tæt på stranden. Og virkelig hjælpsomt personale

 16. Lone

  Vi kom bare lige på besøg, men har nu været der i vores 3 sæson som fastlæggere… vi nyder summen på pladsen, mange glade børn og så er det tæt på stranden. Og virkelig hjælpsomt personale

 17. Gitte

  Bøsøre camping er et skønt sted. Rent og pænt over det hele. Rigtig god service. Glade og smilende personale. Fornuftige priser. Der kommer vi igen.

 18. Rene

  Bøsør er en fantastisk campingplads er masser for børn og voknsne og nogle god grisefester de holder det nede

 19. Lykke

  Campone Bøjden strand er fantastisk for familier såvel som ældre ægtepar og alle der kan lide natur og fantastisk udsigt. Der er de mest utrolige og smukke solnedgange over Helnæsbugten, den friske luft, havets brusen, når det blæser, sandstand og gode muligheder for at gå ture ved vandet og naturen. Der er 4 udendørs legepladser, indendørs legeland, indendørs og udendørs svømmeland samt lækker restaurant. Der er de sødeste og dejligste lejerchefer Christina og Michael, altid smilende og med humor. Skønt sted,dette er vores 4 sæson, vi ligger fast i Bøjden og absolut ikke vores sidste :

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *